stitch

HTML kôd, pogotovo prije CSS-a, nije bio idealan alat za izradu internetskih stranica. Statične su upravo ovako izgledale. Dinamične stranice, s animacijama u Flashu, bile su intrigantnije, no dinamičnima su doista postale tek nakon pojave PHP-a. Hipertekstni pretprocesor, skriptni programski jezik koji se izvršava na serveru (i formalno pripada tzv. back-end developmentu), dao je krila postojećim i, još više, budućim web-alatima i programskim jezicima.

Za WordPress (i ostale suvremene CMS aplikacije) potrebno vam je znanje i volja da eksperimentirate u HTML-u, CSS-u, JavaScriptu (dakle trima ključnim internetskim tehnologijama tzv. front-end web developmenta), PHP-u… U svemu na što naletite.

Danas, srećom, ne moramo tipkati u Notepadu (iako se tako najbolji kôd napiše!), softver je sve napredniji, čuda se mogu izvoditi. Dobra nam zabava dok se događaju!

Neki su predlošci ovdje, ima ih stotinu i nešto, profesionalnih i plaćenih. Vama na raspolaganju. Jasno, uvijek se možete odlučiti i za temu kupljenu drugdje.

Tesla Themes – Narcos

narcos

Elegant Themes – Divi

divi

Joomla!

joomla

Pošaljite nam upit ako trebate kvalitetan portal i izvanserijski hosting!

Share This
error: Alert: Content is protected !!